Wij, als INTEGRA, ontwerpen, bouwen en installeren metalen/klimaat plafonds, glazen en verplaatsbare scheidingswanden, verhoogde vloeren en verlichtingsarmaturen voor de projecten in Nederland en Europa. We zien elk project als een wereldwijde uitdaging die INTEGRA aangaat en oplost. Daarom hebben INTEGRA-medewerkers de nodige achtergrond met belangrijke rollen bij het ontwikkelen van de tools en systemen die tegenwoordig worden gebruikt om de projecten veilig en met kwaliteit uit te voeren. Als je wilt werken in een team en wilt worden uitgedaagd, kom dan bij Integra en laten wij samen uw carrière opbouwen! Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Werkvoorbereider

Integra Metal Ceiling Systems is op zoek naar een enthousiaste en gedreven werkvoorbereider voor uitbreiding van ons team.

Functie omschrijving:

Ondersteuning van projectbegeleiding van de uitvoering
Inkooporders/verkooporders aanmaken
Tekenwerkzaamheden (AutoCad en Revit) voor productie- en werktekeningen.
Prijsaanvragen bij leveranciers
Interne vergaderingen bijwonen
Uitwerken en opzetten van een uittrekstaat.
Ondersteuning verkoopafdeling met calculaties


Wat wij zoeken:

MBO/HBO werk- en denkniveau
Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
Ervaring met Autocad/Revit/BIM
Ervaring met Microsoft tekstverwerking programma’s
Ervaring met CRM pakketten
Verantwoordelijkheidsgevoel
Goede communicatieve eigenschappen in Nederlands en Engels
Flexibele instelling
Gestructureerde, efficiënte en nauwkeurige aanpak werkmethode

Wij bieden een passend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke, informele werksfeer. Je wordt omringd door gezellige en zeer gemotiveerde collega’s.

Wij bieden de mogelijkheid voor een fulltime functie eventueel te combineren met een door ons aangeboden opleiding/cursus.

Interesse:

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature, deze kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. mevrouw B. Stegehuis.