Over ons

Over Integra

Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra. Wij ontwerpen samen met architecten wereldwijd plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations. Dit doen wij volgens de filosofie dat wij door onze prestaties bij iedere afnemer de status van preferred supplier willen krijgen. Altijd met oog voor de directe omgeving, duurzaamheid, mens en milieu.

Meetbare kwaliteit, comfort, schoonheid, ontwikkeling en duurzaamheid staan centraal.

Historie en wereldwijd

Integra startte in 2000 met ontwerp, productie en montage van systeemplafonds. In 2008 breidde Integra het assortiment verder uit met plafondsystemen die voorzien zijn van ultramoderne koel- en verwarmingstechnologie. Wij verzorgden onder andere de plafondsystemen voor ABN Amro, Microsoft, TNT, RAI Amsterdam, de luchthaven van Sint-Petersburg, Tenerife, Schiphol en Oman. Van conventionele bouw tot zeer moderne en uitdagende architectuur, van grote oppervlaktes tot ingenieus ambachtswerk.

Integra heeft de afgelopen jaren gebouwen over de gehele wereld van plafondsystemen voorzien. Wij produceren panelen met standaard een akoestische inlage en bij expliciete eisen kan Integra specifieke isolatievoorzieningen treffen. Al onze producten testen we volgens DIN EN 20354 en DIN EN ISO 16554-normen. Daarnaast voeren we Db- en andere testmetingen uit met onder andere een akoestisch vlies, diverse perforaties en (on)gesealde isolatiepakketten.

Image
Image

Twee business units en eigen fabrieken

Onze twee internationaal georiënteerde business units Integra Metal Ceiling systems en Integra Climate Ceiling systems verzorgen voor onze relaties het hele traject van design tot aan de montage. Integra ontwerpt de plafondsystemen en integreert ze met licht- en luchttechnische componenten. Wij ontwikkelen luchttechnische selecties, lichtplannen en berekeningen over de lichtsterkte en andere belangrijke elementen voor een optimaal klimaat in de gebouwen. Zoekt u plafondsystemen voor een renovatie, revitalisatie en nieuwbouw van gemeentehuizen, ziekenhuizen, kantoren, luchthavens, treinstations of hotels? Neem dan contact op met Integra.Integra heeft de afgelopen jaren gebouwen over de gehele wereld van plafondsystemen voorzien. Wij produceren panelen met standaard een akoestische inlage en bij expliciete eisen kan Integra specifieke isolatievoorzieningen treffen. Al onze producten testen we volgens DIN EN 20354 en DIN EN ISO 16554-normen. Daarnaast voeren we Db- en andere testmetingen uit met onder andere een akoestisch vlies, diverse perforaties en (on)gesealde isolatiepakketten.

Visie & Missie

Visie
We moeten zuinig zijn op mens en milieu. Dat betekent dat overheden en ondernemingen zodanig moeten handelen, produceren en bouwen zodat ze altijd het beste voor de mens en zijn omgeving nastreven. Meetbare kwaliteit, comfort, schoonheid, ontwikkeling en duurzaamheid staan daarbij centraal.

Missie
Integra is een full-service organisatie die zich van ontwerp tot aan de afvalverwerking van zijn producten en diensten streeft naar een optimaal welzijn van de mensen en onze afnemers. Daarvoor handelen we met verantwoordelijkheid voor het milieu en de mensen. Om onze afnemers optimaal te bedienen en de wereld om ons heen comfortabeler te maken zijn wij een betrouwbare, transparante, flexibele en innovatieve onderneming.

Kernwaarden
  • Professioneel: Integra is een modern georganiseerde onderneming die optimaal gebruik maakt van de aanwezige capaciteit en expertise.
  • Innovatief: Met de moderne apparatuur, de innovatieve cultuur en de aanwezige expertise stellen wij onze relaties in staat hun ideeën ten uitvoer te brengen.
  • Concurrerend: Integra hanteert scherpe prijzen, heeft de kortste levertijd en biedt de hoogste servicegraad.
  • Langdurige relaties: Met maatwerk stelt Integra de individuele afnemer centraal en met deze werkwijze streven we bij iedere klant naar de status van preferred supplier.
  • Kwaliteit: Integra wil met de hoogste kwaliteit meer dan voldoen aan de eisen en wensen van de klant. We verbeteren continu onze bedrijfsprocessen met de resultaten van interne audits en klanttevredenheidsonderzoeken.
Image

Duurzaamheid

Integra stelt het milieu en de omgeving centraal tijdens het totale proces van het ontwerp tot aan de toekomstige afvalverwerking van zijn producten. Dat begint al bij het energieverbruik in onze eigen gebouwen, de keuze van de grondstoffen en de verwerking ervan en eindigt pas met de bijdrage van onze plafonds aan de duurzaamheid en de energiebesparing bij onze relaties. Integra streeft daarom altijd naar een zo groot mogelijke levensduur en optimale ontwikkeling van onze huidige en nieuwe producten. Met onze productiemethode en werkwijze streven we gezamenlijk met onze afnemers naar een duurzaam en gezond milieu. Meer over duurzaamheidIntegra heeft de afgelopen jaren gebouwen over de gehele wereld van plafondsystemen voorzien. Wij produceren panelen met standaard een akoestische inlage en bij expliciete eisen kan Integra specifieke isolatievoorzieningen treffen. Al onze producten testen we volgens DIN EN 20354 en DIN EN ISO 16554-normen. Daarnaast voeren we Db- en andere testmetingen uit met onder andere een akoestisch vlies, diverse perforaties en (on)gesealde isolatiepakketten.

Certificeringen

Integra bezit TÜV–certificering voor ISO-9001 en VCA. Daarnaast is Integra goed op de hoogte van diverse ontwikkelingen ten aanzien van techniek en milieu. Integra is lid van de TVVL en de Dutch Greenbuilding Council.