Spaanplaat kern systeemvloeren

Targa verhoogde systeemvloeren

De systeemvloeren, uitgevoerd met samengeperste spaanplaatkernpanelen, bieden tal van toepassingsmogelijkheden. Het Targa-systeem is modulair en biedt als verhoogde systeemvloeren snelle en gemakkelijke toegang tot de onderliggende ruimte. Integra Targa-panelen zijn beschikbaar met diverse toplagen, zoals folie, PVC, HPL en natuurlijk hout. Ze zijn ook verkrijgbaar in een ingekapselde uitvoering waarbij ze aan de boven-, onder- en zijkant van gegalvaniseerd staal zijn voorzien.

 

 

Beschrijving

De superioriteit van Targa verhoogte systeemvloer is het resultaat van Integra’s jarenlange fabricage-ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van interieurinrichting.

Met zijn modulariteit biedt Targa verhoogte systeemvloer snelle en gemakkelijke toegang tot de onderliggende ruimte. Dit verbetert de bruikbaarheid en functionaliteit van het installatiegebied drastisch.

Integra Targa is in staat om aan de behoeften van alle architecten en ontwerpers te voldoen dankzij de verschillende opties voor oppervlaktebedekking en paneeltypen, waardoor een harmonie ontstaat tussen esthetiek en functionaliteit.

De verhoogde vloersystemen zijn gemaakt van 600 x 600 mm panelen die vrij op gegalvaniseerd staal zijn gelegd. Gegalvaniseerde stalen poten worden gebruikt waar nodig en/of gevraagd door de klant.

 

Types