Calcium sulfaat kern systeemvloeren

Targa verhoogde systeemvloeren

Verhoogde vloeren met calciumsulfaatkernpanelen zijn ideaal voor vloeren die duurzaamheid en extra stevigheid vereisen. Het Targa-verhoogde systeemvloersysteem biedt door zijn modulariteit snelle en gemakkelijke toegang tot de onderliggende ruimte, wat de veelzijdigheid ervan aanzienlijk verbetert.

Integra Targa kan voldoen aan de behoeften van alle architecten en ontwerpers dankzij de diverse opties voor oppervlakteafwerking en paneeltypen, met verschillende toplagen, waaronder folie, PVC, HPL en natuurlijk hout. Ze zijn ook verkrijgbaar in een ingekapselde uitvoering, waarbij ze aan de boven-, onder- en zijkant zijn omhuld met gegalvaniseerd staal.

 

 
 

Beschrijving

De superioriteit van Targa verhoogte systeemvloer is het resultaat van Integra’s jarenlange fabricage-ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van interieurinrichting.

Met zijn modulariteit biedt Targa verhoogte systeemvloer een snelle en eenvoudige toegang tot de onderliggende ruimte. Dit verbetert de bruikbaarheid en functionaliteit van het installatiegebied drastisch.

De verhoogde vloersystemen zijn gemaakt van 600 x 600 mm panelen die vrij op gegalvaniseerd staal zijn gelegd. Gegalvaniseerde stalen poten worden gebruikt waar nodig en/of gevraagd door de klant.

 

Types

 

Onderconstructies