Vilten systeemplafonds

Ontdek het Feltline™ modulaire vilt plafondsysteem van Integra, een revolutie in plafondontwerp. Met het Feltline™ modulaire vilt plafondsysteem van Integra geef je je gebouwruimtes een luxueuze en warme ambiance. Dankzij het gebruik van 70% gerecyclede materialen is het systeem bijzonder duurzaam. Bovendien verbetert het natuurlijke materiaal de akoestiek aanzienlijk in de onderliggende ruimte.

Image

Feltline Standaard plafondsyteem

Het standaard Feltline™ modulaire vilt plafondsysteem van Integra is een Lineair plafondsysteem met U-vorige open vilten profielen. Dit systeem biedt veelzijdigheid en duurzaamheid, ideaal voor moderne architectuur. Met een scala aan kleuren, vormen en akoestische eigenschappen past Feltline™ perfect bij uw ontwerpvisie en functionele eisen.

Feltline Baffle vilt systeem

Het Feltline Baffle™ modulaire vilt plafondsysteem van Integra is een lineair open vilten plafondsysteem met baffles. Zoals het standaard systeem systeem maakt gebruik van 70% gerecyclede materialen en biedt veelzijdigheid voor moderne architectuur. Verken de talloze kleuren, maten en akoestische voordelen van Feltline™ voor uw project en laat uw creativiteit de vrije loop.

Image