Sepera® scheidings- en systeemwanden

Sepera® systeem en scheidingswanden combineren elegantie en veelzijdigheid om een comfortabele ruimte te creëren voor bezoekers en medewerkers. Het systeem biedt maximale flexibiliteit bij het inrichten van uw gebouw, met diverse paneelopties, waaronder houtfineer, staalplaten, behang, laminaten, akoestische panelen en tapijten.

Volglazen systeemwanden

De volglazen systeemwanden van Integra brengen eenvoud en maximale transparantie samen. Met glas-op-glas verbindingen creëren ze moeiteloos transparante en daglicht-gevulde ruimtes. Vloer-, zij- en plafondprofielen zorgen voor perfecte integratie.

Image

Systeemwanden met voeg

De systeemwanden met versprongen en vlakke voeg zijn ontworpen om een hoog niveau van kantoorcomfort te bieden. Ze onderscheiden zich door hun uitstekende stabiliteit, geluidsisolatie, brandwerendheid, toegankelijkheid voor installaties en eenvoudige montage en demontage.

Image
Image

Systeemwanden met Omega kliklijsten

De monoblock glasmodules OM-70 / OM-100 met omega kliklijsten worden geproduceerd met millimeternauwkeurigheid, schoon en klaar voor installatie. Ze besparen tijd door processen zoals glassnijden, interieur schoonmaken en het installeren van jaloezieën in de toegepaste ruimtes te elimineren.

Mobiele systeemwanden - Separa Move

Sepera® mobiele scheidingswanden vergroten de dynamiek binnen uw bedrijf. Met Sepera® zet u grotere ruimtes snel en simpel om in kleine kantoren en intieme vergaderruimtes. De scheidingswanden bieden ook een effectieve geluidsisolatie. Dit verzekert optimale stilte en akoestiek tijdens het werk.

Image