Klimaatplafonds

Integra vervaardigd, ontwerp en monteert klimaatplafonds. Onze engineers creëren op maat gemaakte oplossingen voor utiliteitsprojecten. Klimaatfonds met geïntegreerde verlichtings- en luchttechnische systemen.

Metalen gesloten klimaatplafonds

Metalen gesloten klimaatplafonds

Integra's Metalen Gesloten Klimaatplafonds bieden efficiënte klimaatregeling zonder zichtbare componenten. Een naadloze en stijlvolle oplossing voor optimaal comfort in diverse ruimtes.

Lees meer
Hybride klimaatplafonds

Hybride klimaatplafonds

Het gepatenteerde NEXT HYBRID® systeem maakt gebruik van meanders met geïntegreerde luchttoevoer en is in staat om energie op te slaan in faseovergang materiaal (PCM) en/of de beton massa.

Lees meer
klimaateiland klimaatplafonds

Klimaateilanden

De klimaateilanden van Integra, vrij in de ruimte hangend, bieden niet alleen een unieke plafonduitstraling maar ook optimaal thermisch comfort. Ontdek de perfecte synergie van stijl en functie.

Lees meer

Speciale klimaatplafonds

Ontdek de speciale uitvoeringen van de klimaatplafonds met unieke ontwerpen zoals de Metal Line met verticale lamellen voor uitstekende geluidsabsorptie, de Wave voor gebouwen met hoge verwarmings- en koelbehoeften, en op maat gemaakte gekoelde gipsplafonds met 3D-elementen.

INTEGRA W

INTEGRA W

Meanders metalen wave-vorm klimaatplafond voor gebouwen met hoge verwarmings- en/of koelbehoeften

Lees meer
INTEGRA B

INTEGRA B

Meanders metalen klimaatplafond met verticale baffle - lamellen. Met uitstekende geluidsabsorptie eigenschappen.

Lees meer
INTEGRA G

INTEGRA G

Meanders gipsplaat klimaatplafond met op maat gegoten 3D-elementen. Voor een strak gekoeld gipsplafond.

Lees meer

Luchtroosters voor klimaatplafonds

STRATA LINEA (SL)

STRATA LINEA (SL)

Lineair luchtrooster - een dunne lijn van 15 mm zichtbaar in de ruimte.

Lees meer
VISIBLE PURO (VP)

VISIBLE PURO (VP)

Onzichtbaar coanda-effect luchtrooster voor klimaatplafonds

Lees meer
WERVEL (WR)

WERVEL (WR)

Wervel-luchtrooster ingebouwd in de ronde sparing van het plafondpaneel.

Lees meer

Leidingwerk en montageservice

Onze klimaatplafondmontage omvat een zorgvuldig proces van dimensionering, balanceren en monteren van de verdeelleidingen naar de afsluiters. We gebruiken zuurstofdichte flexibele slangen met RVS-omvlechting die direct op de panelen worden aangesloten. Het leidingwerk wordt met speciaal ontworpen beugels aan de plafondconstructie bevestigd, en de verdeelleidingen zijn vervaardigd uit zuurstofdicht materiaal voor optimale prestaties. U kunt vertrouwen op onze deskundige installatie voor een efficiënt en betrouwbaar klimaatplafond. Neem contact met Integra op voor meer informatie over onze montageservice.

Image