Contact ons via WhatsApp +31 6 12 20 85 70
Duurzaamheid

Systeemwanden

Sepera

Sepera • Beschrijving

  De ideale ontmoeting van design, functionaliteit en vrijheid in ruimte-gebruik

  Sepera® mobiele scheidingswandsystemen bieden met de elegante look, het ongelimiteerde gebruik en een rijke waaier van alternatieve producten meer en zeer comfortabele ruimte voor uw bezoekers en medewerkers. Dankzij de onbegrensde flexibiliteit van het systeem kan de gebruiker zijn gebouw inrichten zoals hij het wil.

  Wij leveren mobiele paneelwanden van Sepera® in een uitgebreid assortiment van uitvoeringen; van houtfineer tot staalplaten, van behang en laminaten tot akoestische panelen en tapijten.

  Sepera® mobiele scheidingswanden vergroten de dynamiek binnen uw bedrijf. Met Sepera® zet u grotere ruimtes snel en simpel om in kleine kantoren en intieme vergaderruimtes. De scheidingswanden bieden ook een effectieve geluidsisolatie. Dit verzekert optimale stilte en akoestiek tijdens het werk.

  Sepera® ontwerpt en produceert verschillende innovatieve designoplossingen geschikt voor elk architectonisch ontwerp. Dit maakt Sepera de creatieve partner van architecten en aannemers.

 • Details
 • Types
  • SG-40/55 Lite (Single Glas)

   Met zijn glas op glas verbindingsdetails biedt dit systeem de eenvoudigste oplossing voor het creëren van transparante en daglicht ruimtes.

  • DM-106 Lite

   Met de clip-in rails en speciaal ontworpen aluminium staanders is DM-106 Lite bestand tegen schokken. Dankzij de monoblok productie is het met zijn schone en precieze details eenvoudig te installeren.

    

  • OM 70-100 Lite

   Monoblock-glasmodules worden schoon en klaar voor installatie geproduceerd. Door het verwijderen van de productie ter plaatse, zoals het snijden van glas, schoonmaken en jaloezie-installatie, bespaart dit systeem installatie tijd.

  • Move

   De beweegbare scheidingssystemen van Sepera Move onderscheiden zich door elegantie die wordt toegevoegd aan de projecten, comfortabele gebruiksmogelijkheden en efficiëntie. Rijke alternatieve producten die de gebruiker meer leefruimte bieden.

   De componenten van de systemen nemen minimale ruimte in, in de parkeerpositie. Zo blijft er meer ruimte over voor de gebruiker. Het systeem kan eenvoudig worden opgeborgen op de parkeerplaats met een esthetisch uiterlijk. Het biedt de perfecte oplossing voor elke ruimte en behoeften.

 • Specificaties
  Systeem Aluminium
  Frameconstructie Aluminium– en staalprofiel
  Breedte 750 mm – 1.100 mm
  Hoogte 2.000 mm – 6.000 mm
  Systeem dikte 100 mm
  Combinatie Magnetische aluminium profiel
  Geluidsisolatie 38 – 44 – 49 – 52 – 55 dB
  Afwerking

   

  18 mm gemelamineerd spaanplaat

  Optioneel: gelamineerd, paneel bekleed met gestoffeerde houten fineer

  Hoek detail

   

  Zichtbaar eind; 1 mm PVC hoekband of

  Onzichtbare eind; aluminium hoekstijl

 • Projectfoto's
webdesign development