Contact ons via WhatsApp +31 6 12 20 85 70
Duurzaamheid
  • Systeemplafonds

Systeemplafonds

De Metalen Plafondsystemen van Integra creëren een aangename ambiance in kantoorgebouwen, treinstations, hotels en op vliegvelden. Ze absorberen geluid, geven licht het gewenste effect, zijn esthetisch en verbeteren het algemene leefklimaat. Integra Metal Ceiling systems werkt en ontwerpt samen met architecten om de plafonds als  belangrijk onderdeel van het gebouw in te passen. Functioneel en ultramodern.

Integra Metalen Plafond Systemen worden geïntegreerd met verlichting, luchtventilatie, verwarmingssystemen en sprinklerinstallaties. Wij produceren standaard een ruim assortiment modellen, kleuren en maten, maar Integra biedt veel meer. Onze eigen design- en productieafdelingen ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren ook op maat, zodat u het plafondsysteem krijgt dat bij uw unieke gebouw past.

Wilt u de speciaal voor renovatie, revitalisatie en nieuwbouw van utiliteitsbouw als gemeentehuizen, ziekenhuizen, kantoren, luchthavens, hotels en bankgebouwen ontworpen metalen plafondsystemen? Streeft u ernaar om uw leefklimaat op een zo hoog mogelijk niveau te brengen voor uw bezoekers en medewerkers? Duurzaam en exact volgens uw eisen en wensen. Dan is Integra uw internationale partner.

webdesign development