Contact ons via WhatsApp +31 6 12 20 85 70
Duurzaamheid
 • Verlichting

  Verlichting

  Integra LED-lichtsystemen optimaliseren de unieke sfeer van iedere ruimte in kantoren, winkelcentra en vertrek- en aankomsthallen. Licht bepaalt in belangrijke mate hoe mensen hun omgeving ervaren, of zij het mooi vinden, zich er comfortabel in voelen en beter presteren.

  Het is meer dan de final touch. De LED-lichtsystemen van Integra bieden architecten de vrijheid om die voor iedere ruimte op maat te ontwerpen en volledig te integreren met onze andere producten. En ze zijn makkelijk te monteren en demonteren.

  Naast de klimaatplafondsystemen voegen de LED-lichten van Integra een belangrijk aspect toe aan de atmosfeer, zowel gevoelsmatig als aantoonbaar. De LED-verlichting versterkt het gevoel van warmte of verkoeling en accentueert belangrijke elementen binnen de ruimte. Hierdoor ontstaat de ideale atmosfeer die voor iedere ruimte en functie individueel naadloos ontworpen wordt zoals u het wenst. Zowel standaard verwerkt in onze systeemplafonds als volledig op maat gemaakt.

  De voordelen van Integra LED-verlichting is dat het tot tien keer langer meegaat, geen opstarttijd nodig heeft, een lager energieverbruik heeft en stofvrij is. Dit verzekert het beste leefklimaat. Het duurzame LED-systeem van Integra is verkrijgbaar in verschillende sterktes van warm tot de sterkte van daglicht. Zichtbaar of juist volledig verwerkt in plafondpanelen. De architect heeft met onze LED-lichtsystemen alle vrijheid om een optimaal leefklimaat te verwezenlijken dat perfect past bij ieder gebouw. Waarbij duurzaamheid, mens en milieu centraal staan. Is dit uw streven? Dan is Integra uw partner.

  webdesign development