Contact ons via WhatsApp +31 6 12 20 85 70
Duurzaamheid

Systeemvloeren

Spaanplaat Kern

Spaanplaat Kern • Beschrijving

  De superioriteit van Targa Rasied Access Flooring is het resultaat van Integra’s jarenlange fabricage-ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van interieurinrichting.

  Met zijn modulariteit biedt Targa Raised Access Flooring snelle en gemakkelijke toegang tot de onderliggende ruimte. Dit verbetert de bruikbaarheid en functionaliteit van het installatie gebied drastisch.

  Integra Targa is in staat om aan de behoeften van alle architecten en ontwerpers te voldoen dankzij de verschillende opties voor oppervlaktebedekking en paneeltypen, waardoor een harmonie ontstaat tussen esthetiek en functionaliteit.

  De verhoogde vloersystemen zijn gemaakt van 600 x 600 mm panelen die vrij op gegalvaniseerd staal zijn gelegd. Gegalvaniseerde stalen poten worden gebruikt waar nodig en/of gevraagd door de klant.

 • Types
  • Ingekapseld

   Targa-ingekapselde panelen zijn volledig ingekapseld in gegalvaniseerd staal aan de boven-, onderkant en zijvlakken. Ze zijn vervaardigd met spaanplaat van 28 mm/30 mm, P2- of P6-kwaliteit. Omdat de zijvlakken ook bedekt zijn met gegalvaniseerd staal, bieden ingekapselde panelen een uitzonderlijke weerstand tegen vocht, vuur en slijtage. Panelen kunnen onafhankelijk worden geïnstalleerd en zijn geschikt voor vloerbedekking en LVT-overlay.

  • Folie toplaag

   Targa-folie beklede panelen worden vervaardigd met behulp van spaanplaat van klasse 30 mm/38 mm P2 of P6. Bovenoppervlak is bedekt met aluminiumfolie en onderoppervlak is bedekt met aluminiumfolie of gegalvaniseerd staal. Zijkanten zijn bedekt met PVC-randband. Panelen kunnen onafhankelijk worden geïnstalleerd en zijn geschikt voor vloerbedekking en LVT-overlay.

  • PVC toplaag

   Targa PVC-beklede panelen worden vervaardigd met behulp van spaanplaat van klasse 30 mm/38 mm P2 of P6. Bovenoppervlak is bedekt met PVC, onderoppervlak is bedekt met aluminiumfolie of gegalvaniseerd staal. Zijkanten zijn bedekt met PVC-randband. Als geleidend PVC wordt gevraagd, kunnen de panelen geleidend zijn door het inbrengen van koperen staven. Panelen kunnen onafhankelijk worden geïnstalleerd.

  • HPL toplaag

   Targa HPL-beklede panelen worden vervaardigd met behulp van spaanplaat van klasse 30 mm/38 mm P2 of P6. Bovenoppervlak is bedekt met 1 mm HPL, onderoppervlak is bedekt met aluminiumfolie of gegalvaniseerd staal. Zijkanten zijn bedekt met PVC-randband. Panelen kunnen onafhankelijk worden geïnstalleerd

  • Natturlijk Hout toplaag

   Panelen met natuurlijk hout zijn vervaardigd met behulp van spaanplaat van klasse 30 mm/38 mm P2 of P6. Boven- en onderkant zijn bedekt met natuurlijk hout. Zijkanten zijn bedekt met PVC-randband. Panelen kunnen onafhankelijk worden geïnstalleerd.

webdesign development