Contact ons via WhatsApp +31 6 12 20 85 70
Duurzaamheid

Systeemplafonds

Lay-in

Lay-in • Beschrijving

  Lay-in Tegular/Deep Tegular 
  Integra Lay-in panelen bieden verschillende alternatieven voor de moderne plafondontwerper. De Lay-in panelen zijn samengesteld uit 2 groepen: Tegular en Deep Tegular. Het verschil tussen de twee groepen is alleen de doorzak hoogte. De Tegular Lay-in panelen hebben een doorzakhoogte van 8 mm. van het T-24 systeem. De Deep Tegular heeft een doorzakhoogte van 12 mm. en daardoor wordt het hiaateffect vergroot. Het Lay-in systeem is leverbaar in gegalvaniseerd staal of aluminium. De Tegular/Deep Tegular Lay-in systemen bieden een ideale oplossing bij het renoveren van projecten.

  Lay-in Microlook 
  De Integra Microlook Lay-in panelen zijn volledig verenigbaar met diverse T-15 ophangprofielen. De Microlook Lay-in is, evenals andere panelen, verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal en aluminium. De Microlook Lay-in panelen leiden tot een smaller hiaat met de T-15 ophangprofielen. De Microlook Lay-in is zeer geschikt voor moderne plafondontwerpen. Integra Microlook Lay-in systeem biedt de juiste oplossing voor kantoren, winkels en wandelgalerijen.

  Lay-in Flat
  De Integra Flat Lay-in panelen zijn volledig verenigbaar met de diverse T-24 ophangsystemen. De panelen zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal en aluminium. De Flat Lay-in panelen kunnen, net als de andere Lay-in systemen, gemakkelijk en zonder enige hulpmiddelen worden gedemonteerd. Integra Flat Lay-in systeem biedt de juiste oplossing voor algemene ruimten, keukens en productieruimtes.

 • Details
 • Akoestiek

  De metalen plafonds van Integra kunnen met een akoestische vlies en/of geseald steen- of glaswol geleverd worden. Naast zijn technische prestaties, kan de akoestische inlage ook waargenomen worden als een deel van het architectonisch ontwerp met zijn zichtbare oppervlakte.

  Kleur opties: zwart / wit / grijs
  Normstelling en Richtlijnen

  De metingen zijn uitgevoerd conform het kwaliteitshandboek van het Laboratorium voor Akoestiek en de volgende normen:

  ISO 354:2003[1]

  Akoestiek en Meting van de geluidsabsorptie in een nagalmkamer.

  N.B. 

  De norm ISO 354 is binnen alle landen van de EU aanvaard als Europese Norm EN 354:2003

  Uit de meetresultaten welke in tertsen van 100 tot 5000 Hz worden weergegeven kunnen ook enkele ééngetalsaanduidingenworden berekend. Hiervoor worden de volgende normen gebruikt:

  ISO 11654: 1997

  Akoestiek – Geluiddempers voor gebruik in gebouwen – Rating van geluidsabsorptie

  ASTM-C423

  Standaard testmethode voor geluidsabsorptie en absorptiecoëfficiënten door de nagalmkamer methode.

  De metalen panelen van Integra voldoen aan het vereiste niveau van absorptie (NRC). De akoestische prestatierapporten zijn te downloaden via ons website.


  [1] In deze norm is aangegeven dat in het rapport bij iedere meting de gemiddelde nagalmtijd van de lege nagalmkamer en van de nagalmkamer met het te onderzoeken materiaal per frequentieband aangegeven dient te worden.

  Om de opdrachtgever niet te belasten met een grote reeks cijfers welke niet relevant zijn om de kwaliteit van het product te beoordelen, zijn deze in dit rapport weggelaten. Uiteraard kunnen deze cijfers op verzoek van de opdrachtgever achteraf nog verstrekt worden.

 • Accesoires
 • Installatieschema

  LAY-IN ‘FLAT OF TEGULAR’ SYSTEEM

  PROFIEL / ACCESSOIRES PRODUCT CODE HOEVEELHEID MODUUL

  600X600 mm

  T-24 Hoofdprofiel

  L=3600 mm

  AS-GR24-B01 0,83 mt/m2
  T-24 Tussenprofiel

  L= 1200 mm

  AS-GR24-B02 1,67 mt/m2
  T-24 Tussenprofiel

  L= 600 mm

  AS-GR24-B03 0,83 mt/m2
  L-Klemhoeklijn WL3000 0,70 mt/m2
  Snelhanger HDVC/4 1,00 st/m2

   

   

  LAY-IN ‘MICROLOOK’ SYSTEEM

  PROFIEL / ACCESSOIRES PRODUCT CODE HOEVEELHEID MODUUL

  600X600 mm

  T-15 Hoofdprofiel

  L=3600 mm

  BP 304033A 0,83 mt/m2
  T-15 Tussenprofiel

  L= 1200 mm

  BP 303033 1,67 mt/m2
  T-15 Tussenprofiel

  L= 600 mm

  BP 302033 0,83 mt/m2
  L-Klemhoeklijn WL3000 0,70 mt/m2
  Snelhanger HDVC/4 1,00 st/m2

   

   

   

 • Types
  • Flat

   Integra Lay-in Flat-systeem is volledig compatibel met T-24-systeem. Net als bij alle andere lay-in systemen, kunnen lay-in flatpanels ook eenvoudig worden gedemonteerd zonder dat hiervoor gereedschap nodig is.

    

    

    

  • Tegular

   Integra Lay-in Tegular System wordt gebruikt met T-24 veersystemen. Met dit systeem zijn de plafondroosters zichtbaar. De Tegular-inlegpanelen vallen 8 mm lager dan het T-24-systeem. De panelen kunnen op maat worden ontworpen en geproduceerd, inclusief de mogelijkheid van verschillende hoogte afmetingen.

  • Deep Tegular

   Integra Lay-in Deep-Tegular System wordt gebruikt met T-24 veersysteem. Met dit systeem zijn de rasterprofielen zichtbaar. De Tegular-inlegpanelen vallen 12 mm lager dan het T24-systeem. De panelen kunnen op maat worden ontworpen en geproduceerd, inclusief de mogelijkheid van verschillende hoogte afmetingen.Integra Lay-in Tegular System wordt gebruikt met T-24 veersystemen. Met dit systeem zijn de plafondroosters zichtbaar. De Tegular-inlegpanelen vallen 8 mm lager dan het T-24-systeem. De panelen kunnen op maat worden ontworpen en geproduceerd, inclusief de mogelijkheid van verschillende hoogte afmetingen.

  • Microlook

   Integra Lay-in Microlook-panelen zijn volledig compatibel met T-15 en gegroefde ophangprofielen. Ingelegde microlookpanelen creëren een smallere opening in het plafond en zorgen voor een modern plafondontwerp. Panelen vallen 8 mm lager dan het T-15-systeem.

  • Flush

   Integra Lay-in Flush-panelen zijn volledig compatibel met verschillende T-24 veersystemen. De panelen liggen niet lager het ophangsysteem. Net als bij alle andere lay-in-systemen, kunnen Lay-in Flush-panelen ook eenvoudig worden gedemonteerd zonder dat er gereedschap nodig is.

  • FG

   Integra Lay-in FG-panelen zijn volledig compatibel met verschillende T-24 veersystemen. Het ophangsysteem is verborgen vanwege de nauwe openingen tussen de panelen. De panelen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd zonder dat er gereedschap nodig is.

  • Plank

   Integra Plank Lay-In-panelen zijn volledig compatibel met verschillende T-15 en T-24 ophangsystemen. Met dit systeem zijn rasters zichtbaar. De panelen kunnen worden geproduceerd met verschillende niveaus van het veersysteem. Net als bij alle andere Integra Plank-panelen kunnen ze eenvoudig worden gedemonteerd zonder dat daarvoor gereedschap nodig is.

  • Corridor

   Integra Lay-in Corridor-panelen zijn ontworpen om de ideale oplossing te bieden voor gangen met verschillende afmetingen en details. Omdat de panelen worden geproduceerd volgens de specifieke grootte van elk modulair gebied, wordt de materiaalverspilling tijdens de installatie geminimaliseerd. De panelen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd zonder gereedschap.

 • Specificaties
  Materiaal Gegalvaniseerd staal, roestvrij staal en aluminium
  Dikte 0,5 tot 1,0 mm.
  Randen Vellingkant (LAY-IN TEGULAR OF MICROLOOK) of Scherpkantig (Standaard)
  Breedte 200 mm tot 1200 mm
  Lengte  200 mm tot 3000 mm
  Kleur

   

   

   

  RAL9006, RAL9010 en RAL9016
  – indien gewenst is productie in alle andere RAL kleuren en NCS kleuren mogelijk.
  – indien gewenst is voor plaatsen, waar hygiëne van belang is, speciale anti bacteriële verf  mogelijk.
  – indien gewenst, kunnen panelen met een houtmotief geproduceerd worden.
  – Voor meer informatie zie Kleuren.
  Perforatie Ø 0.7, Ø1.5, Ø1.8, Ø2,5 (standaard), Ø3.0, Ø4.5, Ø6.0, Ø7.0, Ø16.0, 8 x 8 vierkant.
  Voor meer informatie zie Perforaties.
  Akoestiek NRC: 0.60 tot 0.90
  Voor meer informatie zie Rapporten.
  Inlage Akoestisch vlies (Soundtex), Geseald steenwol of polyestervezel mat
  Brandklasse Brand reactie groep A2-s1,d0.
  Technische standaarden

   

   

  – plafond panelen worden door het clip-in systeem gedragen, die geproduceerd zijn volgens de Europese, Amerikaanse en TAIM (Technical Association of Industrial Metal Ceiling Manufacturers) standaarden die in onze fabriek worden geproduceerd volgens ISO 9001.2008, TSE certificaten.

  – panelen zijn getest volgens de EN 13501-1 norm.

  Opties Lay-in Tegular of Microlook panelen met doorzakhoogte van 8 of 12 mm.
 • Projectfoto's
webdesign development